Husqvarna Automower®

Kjøp Husqvarna Automower® hos oss!
– Me tilbyr gratis synfaring
– Montering og levering i heile Kvam og Hardanger

Robotgressklypparar for kvar ein hage

Med Husqvarna Automower® frigjer du fleire timar med fritid. I staden for å klyppa plenen kan du væra saman med familie og vener og delta i aktivitetar som er meir fornøyelige. Og plenen din held seg perfekt heile tida, takka væra robotgrasklypparen. Stille og enkelt, i solskinn og i regnvær.

Alle hagar er unike. Når det er sagt, dekker dei mange ulike modellane i Automower®-serien alt frå mindre, urbane hagar til utfordrande område på opptil 5000 m2. Det å sikra full dekning på komplekse plenar med fjerntliggjande område og smale passasjar er eit kjenneteikn for Husqvarna Automower®.


Eit smartare valg enn nokon gong

Alle Automower®-funksjonar er nøye utforma for å væra så intelligente og brukarvennlege som mogleg. I tråd med Husqvarnas historie og kultur drar Automower® nytte av den nyaste teknologien, samtidig som den tilbyr den eineståande påliteligheten til svensk ingeniørkunst.

GPS-assistert navigasjon og innebygde sensorar gjer det er enklere å justere drifta i henhald til faktorar som grasvekst, værforhold og vanskelege område. Uansett kor kompleks hagen din er, vil heile plenen din alltid ha ein sunn og velhaldt utsjåande.

Ingen støy, ingen avgassar, ingen bekymringar

Automower® kjem til å bli gode venner med hagen din og naboane dine.  Den bruker minimalt med energi på å halde plenen din i form, den krev ingen bensin eller olje, og det er ingen utslepp eller avgassar. Automower® har også det lågaste oppfatta lydnivået på marknaden.

Det ferske klypte graset frå dei barberbladskarpe knivane forbetrar den naturlege veksten og kvaliteten på graset. Klypt gras vender tilbake til bakken som gjødsel, så jo lenger maskina er ute og jobbar, jo sunnere blir plenen din. Det er ganske enkelt den naturlege måten å klyppa plenen på – i dag og i fremtida.

DET FINNEST EIN HUSQVARNA AUTOMOWER® FOR KVAR EIN HAGE. LES MEIR OM DEI ULIKE MODELLANE HER!

Ta kontakt for ein hyggeleg grasprat i dag!

E-post: firmapost@gules.no 
Tlf. 56 55 53 19

© Kopirett - Gules. Levert av Bukken.no